Carusel Stiri externe

Cum raspunde George Clooney zvonurilor ca ar fi gay?

Scris de Christian Stan

Despre George Clooney se zvoneste de multa vreme ca ar fi gay, asta in ciuda numeroaselor sale relatii cu femei, despre care se banuieste ca ar fi aranjate. Intr-un interviu pentru revista Esquire, actorul da un raspuns inteligent atunci cand este intrebat de reporter daca are o alta orientare sexuala.

george-clooney-w1

George Clooney apare pe coperta de ianuarie a revistei Esquire si comenteaza numeroasele speculatii despre orientarea lui sexuala. Zvonurile s-au intetit dupa ce fosta lui iubita, Elisabetta Canalis, a dezvaluit presei ca relatia dintre ei a fost de „tata-fiica” si nicidecum una amoroasa. Canalis a declarat ca relatia ei cu George a ajuns la final nu pentru ca aveau certuri conjugale ci „nevoi diferite”.

„Conform celor scrise pe Internet sunt homosexual. Nu am de gand sa neg acest lucru, pentru ca ar fi total ofensator fata de prietenii mei din comunitatea gay. Cred ca este amuzant tot ceea ce se spune, insa n-o sa ma vedeti niciodata sarind in sus ca ars sa spun ca toate sunt niste minciuni. Ar fi nedrept fata de toti prietenii mei din comunitatea gay. Nu am de gand sa las pe nimeni sa creada ca e un lucru rau sa fii gay. Viata mea privata este privata si sunt foarte fericit cu ea. Daca cineva crede ca sunt gay cu ce ma afecteaza? O sa mor si oamenii tot o sa vorbeasca despre acest subiect. Nu ma intereseaza”, declara George Clooney.

Pe de alta parte, intr-un interviu acordat revistei W, George Clooney a dezvaluit ca inca nu si-a intalnit marea iubire.

Scrie un comentariu