Stiri externe

George Clooney si Amal Alamuddin au luat cu asalt Venetia! Totul despre ultimele pregatiri inainte de nunta anului!

Scris de Administrator

Asteptarea a luat sfarsit, iar George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, se pregateste sa-i jure iubire vesnica in fata altarului lui Amal Alamuddin, femeia care, in doar cateva luni, l-a facut sa uite de planurile sale de a ramane toata viata burlac. Nunta are loc in Venetia, iar invitatii au ajuns deja in cel despre care se spune ca ar fi cel mai romantic oras!

clooney-alamuddin-wedding

Seara trecuta, la repetitia pentru nunta, Amal Alamuddin a stralucit intr-o superba rochie rosie. Papaprazzi au surprins-o pe frumoasa mireasa in fata exclusivistului hotel Belmond Cipriani, de pe insula Giudecci, impreuna cu viitorul ei sot, George Clooney, si o multime de prieteni ce au zburat catre Venetia pentru a le fi alaturi celor doi in cea mai importanta zi din viata lor.

clooney-alamuddin-wedding1 clooney-alamuddin-wedding2 clooney-alamuddin-wedding3 clooney-alamuddin-wedding4

Clooney nu s-a lasat nici el mai prejos, aratand de minune intr-un costum navy si o camasa alba cu cativa nasturi desfacuti, aparent neglijent.

clooney-alamuddin-wedding5 clooney-alamuddin-wedding6

Cavalerul de onoare al actorului este Rande Gerber, sotul lui Cindy Crawford.

clooney-alamuddin-wedding7 clooney-alamuddin-wedding8

Printre celebritatile care astazi vor lua parte la importantul eveniment se numara Matt Damon, bunul prieten al lui George Clooney, Anna Wintour (Vogue) si Cindy Crawford. De altfel, revista Vogue SUA a obtinut exclusivitate pe fotografiile de la nunta, Clooney si Amal Alamuddin spunand ca vor dona in scop caritabil banii primiti contra acestor imagini.

clooney-alamuddin-wedding9 clooney-alamuddin-wedding10

Pentru a se asigura ca prin presa nu vor aparea si fotografii neoficiale, mirii le-au dat invitatilor interzis la telefoane mobile.

clooney-alamuddin-wedding11 clooney-alamuddin-wedding12

Conform presei britanice, se pare ca si Brad Pitt si Angelina Jolie sunt asteptati sa ia parte la fericitul eveniment.

clooney-alamuddin-wedding13 clooney-alamuddin-wedding14

George Clooney si Amal Alamuddin se vor casatori civil luni, in Ca’ Farsetti Palazzo, o superba cladire din secolul 14 ce gazduieste Primaria Venetiei.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu