Stiri externe

George Clooney se jura că nu va fi tată! Iată ce spunea acum câțiva ani!

Scris de Alexandru Manea

George Clooney părea eternul burlac. Nu doar că nu dădea semne că ar vrea să se însoare din nou, după o căsnicie eșută, dar nici șanse mari nu prea erau să îl vedem tătic. Iată ce spunea în urmă cu câțiva ani.

George Clooney a devenit azi, pentru prima dată, tătic. Soția lui, Amal, a adus pe lume gemeni, un băiat și o fetiță.

Este o ipostază cu totul nouă pentru celebrul actor care, până în urmă cu câțiva ani, nu dădea semne că ar vrea să se însoare sau să aibă copii.

„Suntem foarte fericiți și foarte nerăbdători”, spunea el în luna februarie, când au anunțat că vor deveni părinți.

O cu totul altă atitudine avea actorul în urmă cu câțiva ani.

„M-am tot gândit la acest subiect (să aibă copii), dar nu a fost pe lista mea de priorități”, spunea el în mai 2015 la CBS.

„Cred că este lucrul care cere cele mai multe responsabilități. Nu e ceva pe care să îl faci cu ușurință”. (People, 2016)

„Nu aș putea face ceea ce fac Angelina și Brad (Pitt). Nu aș avea răbdarea și dedicarea să am grijă de o familie. Admir aceste calități la alți oameni, dar nu e ceea ce vreau”. (2008, London Evening Standard)

„Dintotdeauna am știut că nu sunt făcut să fiu tată. A crește copii înseamnă o implicare imensă și trebuie să devină prioritatea ta. Pentru mine, prioritatea este carier. De aceea nu mă voi recăsători vreodată”. (2011, Australian Daily Telegraph).

Scrie un comentariu