Stiri externe

VIDEO! George Clooney ii declara public iubirea viitoarei sale sotii!

Scris de Administrator

George Clooney este mai indragostit ca niciodata! Subiectul afectiunii lui nemarginite este Amal alamuddin, femeia care de altfel l-a convins sa renunte la burlacie si care ii va deveni curand sotie. Aflat in Italia, cu ocazia unui eveniment, Clooney i-a declarat acesteia public iubirea si a dat cateva detalii despre nunta.

george-clooney-amal

Aflat in Toscana pentru a participa la gala caritabila Celebrity Fight Night, in cadrul caruia a primit si un premiu pentru activitatea sa umanitara, Geroge Clooney a tinut public un discurs in care i-a declarat public iubirea lui Amal Alamuddin, femeia care in doar cateva saptamani ii va deveni sotie.

Citeste si: Afla unde fac nunta George Clooney si Amal Alamuddin!

“Mi-am cunoscut viitoarea sotie aici, in Italia, si mai voi casatori curand tot aici, in Italia, peste cateva saptamani. In Venetia! In incheiere, as vrea sa-i spun viitoarei mele sotii ca o iubesc foarte mult si ca abia astept sa ii devin sot!”, au fost cuvintele actorului.

La 52 de ani, Clooney este pregatit sa ajunga pentru a doua oara la altar, dupa relatii tumultoase cu frumuseti precum Charlize Theron, Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler. Asta dupa ce, in trecut, si-a jurat ca nu se va mai casatori vreodata, iar toata lumea il privea ca pe „eternul burlac al Hollywood-ului”.

Citeste si: Top 5 lucruri pe care nu le stiati despre Amal Alamuddin, viitoarea sotie a lui George Clooney!

Scrie un comentariu