Stiri externe

De la Hollywood, la Casa Alba! George Clooney vrea acum sa-i ia locul lui Obama!

Scris de Christian Stan

George Clooney are ambitii mari, care depasesc Hollywood-ul. Conform unor surse apropiate, George Clooney isi doreste acum sa-i ia locul lui Obama in anul 2016 si candideze la Presedintie. Se pare ca relatia lui cu Amal Allamudin l-a determinat pe Clooney sa faca primii pasi spre politica.

cooney-obama

Conform Daily Mirror, George Clooney, in varsta de 53 de ani, aspira spre cea mai inalta functie din Statele Unite ale Americii si se gandeste sa candideze la Presedintie in anul 2016. Aspiratiile politice ale lui Clooney au inceput imediat dupa ce a cunoscut-o pe Amal Alamuddin, avocata de drept international cu care se va casatori in septembrie.

„Are ambitii mari si vrea sa intre in politica imediat dupa nunta. El spera sa se alature Partidului Democrat si sa primeasca tichetul pentru campania electorala din anul 2016”, declara un apropiat al actorului.

„Acum ca Amal va deveni sotia lui va avea si mai mare credibilitate pentru a candida la Presedintie”, sustine aceeasi sursa pentru Radar OnLine.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu