News Stiri externe

George Clooney a avut accident in Italia. E internat in spital!

Scris de Christian Stan

Actorul George Clooney a ajuns la spital dupa ce o masina, care nu a respectat prioritatea de dreapta, l-a lovit si l-a aruncat de pe scooter. George Clooney se afla in vacanta, in superba insula Sardinia, din Italia. El era acolo impreuna cu Amal, sotia sa.

Imediat dupa accident, George Clooney a ajuns la spital, unde a beneficiat de primul ajutor din partea medicilor. Conform The Hollywood Reporter, actorul nu are rani grave, a fost externat din spitalul din Olbia, iar acum se reface acasa.

Carabinierii italieni i-au spus reporterului Claudio Lavanga de la NBC News ca accidentul nu s-a produs din cauza lui George Clooney, in schimb, celalalt sofer implicat nu a respectat regulile de prioritate.

Reporterul a scris apoi pe Twiter: “La 8 dimineata, George Clooney mergea pe scooter catre orasul Olbia. O masina nu a respectat prioritatea de dreapta si l-a lovit. Soferul masinii a chemat ambulanta, RMN-ul a iesit negativ si nu este grav ranit”

Publicatia locala, La Nova sustine ca George a avut o trauma usoara in zona pelvisului si cateva zgarieturi la un brat si la un genunchi. Ziarul italian mai spune ca starea actorului nu este in pericol, dar ca mai are nevoie de ingrijiri medicale in zilele urmatoare.

Actorul de 57 de ani este casatorit cu Amal si au doi gemeni, pe Ella si Alexander. George si Amal sunt indragostiti de Italia si au petrecut foarte mult timp in peninsula. Nunta lor a avut loc in Venetia, in 2014 si au o casa langa lacul Como. Pe langa cariera sa rasunatoare, George Clooney este producator, scriitor, regizor si este recunoscut si pentru munca sa umanitara. Este cofondatorul Casamigos, companie producatoare de tequila, iar, in curand, va aparea in mini-seria Catch -22 care va fi difuzata in America.

Scrie un comentariu