Stiri externe

George Clooney si Amal Allamudin se muta langa Londra! Si-au luat casa de 10 milioane de lire sterline!

Scris de Christian Stan

Tocmai s-a aflat ca George Clooney si Amal Allamudin au hotarat sa se mute la Berkshire, langa Londra, cumparandu-si chiar inainte de nunta o casa care valoreaza nu mai putin de 10 milioane de lire sterline.

casa-2

casa-clooney5

casa-clooney4

De dragul sotiei sale, care profeseaza la Londra, George Clooney se muta acum in Marea Britanie. Chiar inainte de nunta de la Venetia celebrul cuplu si-a ales caminul si a platit 10 milioane de lire sterline pentru o vila situata in Berkshire, langa Londra.

casa-clooney3

casa-clooney2

casa-3

casa-clooney

casa13

Avand o biblioteca uriasa, o sala de fitness, spa, sauna si crama de vinuri, sapte dormitoare si cinci bai, un living spatios, un birou cu fereste uriase si doua bucatarii, proprietatea indeplineste toate asteptarile unui star de calibrul lui George Clooney.

clooney-amal

Amal si George Clooney au fost vazut in zona chiar weekendul trecut, imediat dupa ce s-au intors din luna de miere petrecuta pe o insula privata din Seychelles. Localnicilor nu le-a venit sa creada ca proprietatea a fost cumparata tocmai de celebrul cuplu, intrucat identitatea noilor cumparatori a fost tinuta drept mare secret.

Scrie un comentariu