Stiri externe

George Clooney si Amal Alamuddin au depus actele pentru casatorie! Afla unde va avea loc nunta!

Scris de Christian Stan

Legea cere ca atunci cand doi oameni vor sa se casatoreasca acestia trebuie sa depuna actele necesare la Primarie, cu cel putin 16 zile inainte de fericitul eveniment. Se pare ca planurile de nunta dintre George Clooney si Amal Allamudin se concretizeaza, intrucat acestia au depus deja actele la Primaria din Chelsea, Londra.

clooney-amal

George Clooney si Amal Alamuddin se pot casatori in orice moment dupa data de 20 august. Cei doi au depus actele de casatorie zilele trecute la Primaria din Chelsea, Londra, iar legea prevede ca trebuie sa treaca cel putin 16 zile pana cand indragostitii isi pot pune pirostiile.

Cu toate ca actele au fost depuse la Londra, Clooney si Amal se pot casatori oriunde doresc, iar nunta este programata pentru inceputul lunii septembrie la vila actorului de pe malul lacului Como din Italia.

Conform revistei People,  in luna aprilie Clooney si-a surprins iubita luna trecuta oferindu-i un inel de logodna cu un diamant de sapte carate. Se pare ca George insusi a ales diamantul si modelul inelului, diamantul fiind montat in platina. Pretul platit de actor pe micuta dar pretioasa bijuterie este de aproape 500.000 de dolari, dupa cum estimeaza acum specialistii.

In luna martie, Clooney a zburat la Dubai pentru a se intalni cu parintii lui Amal, care sunt de origine libaneza. Mama ei, Baria, este editor la ziarul arabesc Al-Hayat, in timp ce tatal ei, Ramzi, detine o agentie de turism. La Dubai, Clooney a intalnit-o si pe Tala, sora lui Amal, dar si pe fratii ei vitregi, Samer si Ziad. Pentru a-i cunoaste mai bine Clooney a invitat toata familia intr-o excursie de 48 de ore pe un iacht.

La 52 de ani, Clooney este pregatit sa ajunga pentru a doua oara la Altar, dupa relatii tumultoase cu frumuseti precum Charlize Theron, Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler. Despre ultimele doua femei din viata lui s-a speculat mult ca acestea ar cauta doar faima si ca relatia lor n-ar fi una adevarata.

Scrie un comentariu