Stiri externe

Gemenele protejate de Beyonce au cantat Imnul la Super Bowl in costume STYLAND

Scris de Alexandru Manea

Chloe X Halle, artistele gemene care sunt protejate de Beyonce si sunt semnate la casa ei de discuri- Parkwood Entertainment, au deschis finala Super Bowl de duminică seara cantand Imnul Statelor Unite imbrăcate in costume ale brandului romanesc STYLAND.

Gemenele protejate de Beyonce au cantat Imnul la Super Bowl in costume STYLAND

“Tinutele purtate de Chloe x Halle fac parte din cea mai nouă colectie STYLAND si sunt realizate dintr-un material negru cu efecte metalice, fabricat in Italia. Este un material special creat după o nouă tehnologie ce respectă reducerea consumului de substante chimice in procesul de productie si sunt conforme Protocolului International de Sustenabilitate. Sunt tesături speciale ce pot fi spălate manual si sunt foarte rezistente. Produsele sunt disponibile pe cea mai mare platformă de shopping online din lume, Farfetch, dar si la Showroom-ul STYLAND din Bucuresti si online pe www.stylandstore.com”, declară Teodora Burz, designerul brandului.

De styling-ul celor două artiste s-a ocupat Zerina Akers, nimeni alta decat stilista lui Beyonce.

In ultimii doi ani, creatiile brandului vestimentar romanesc au fost purtate de Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebritătile alegand costumul croit impecabil, extrem de feminin si elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.

Numeroase persoane publice din Romania au purtat costumele STYLAND, in nuante precum rosu, alb, negru, galben, verde, albastru, la evenimente ori in sedinte foto. Printre aceste vedete le amintim pe Alexandra Dinu, Alice Peneacă, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Ana Morodan, Carmen Negoită, Geanina Ilies, Simona Pătruleasa, Carmen Brumă.

Robotul Sophia poarta sacou STYLAND la conferinta de la Bucuresti, organizata de Brand Minds

Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile pe magazinul online www.stylandstore.com  si in showroom-ul din Bucuresti (Str. Frederic Chopin 34).

Scrie un comentariu