News

Gemenele de la Cheeky Girls incearca sa spele imaginea Romaniei in Marea Britanie! Iata ce au de zis!

Scris de Alexandru Manea

Gabriela si Monica Irimia, gemenele de origine romana care au cunoscut succesul muzical in Marea Britanie in urma cu aproape un deceniu, vor, mai nou, sa schimbe imaginea negativa pe care Romania si-a creat-o in Regat.

cheeky-girls-furt

Fie ca vorbim de scandalul exportului de carne de cal, de cersetori sau de delicventi, romanii nu au o imagine curata in Marea Britanie, iar acest lucru este simtit puternic de conationalii lor care isi desfasoara corect viata in Regat.

In dorinta de a face un prim pas spre imbunatatirea imaginii la nivel international, gemenele de la Cheeky Girls iau atitudine si par sa isi doreasca sa devina promotori ai tarii noastre peste hotare.

Intervievata de reporterii de la Observator, vis-a-vis de modul in care este perceputa Romania in tara lor adoptiva, Monica Irimia a declarat:

„Citind presa britanica a ai putea sa iti creezi impresia gresita cum ca Romania este o tara plina de oameni lenesi, fara valoare, care cauta doar o modalitate sa isi asigure o viata usoara pe spinarea altora. Un singur lucru lipseste din aceast dezbatere: vocea romanilor ca mine.

Daca exista vreo problema, schimbati sistemul, nu invinovatiti imigrantii ca cer ceea ce li se cuvine, in mod legal! Asadar, domnule premier, inghetati ajutoarele sociale daca asta vreti! Dar nu limitati libertatea de miscare a membrilor Uniunii Europene”.

Monica si Gabriela Irimia formeaza trupa Cheeky Girls, sunt originare din Romania si s-au stabilit in Marea Britanie in anii 90. In urma cu aproape un deceniu, ele au inregistrat piesa „Cheeky Song”, care a ajuns atunci hit in Marea Britanie. Compozitia a fost insa criticata de-a lungul timpului fiind deseori prezenta in topurile celor mai proaste piese din istoria tarii.

Scrie un comentariu