News

Gemenele de la Cheeky Girls au cea mai detestata melodie de Craciun – VIDEO

Scris de Administrator

Gemenele de la Cheeky Girls au trecut de la una din cele mai penibile hituri, in viziunea engezilor, “The Cheeky Song”, la cea mai detestata piesa de Craciun, in speta “Cheeky Christmas”, melodia pe care au lansat-o in urma cu cativa ani.

Cheeky Girls continua sa figureze in topurile britanice, insa nu in cele pozitive, create in urma vanzarilor de discuri sau difuzarilor radio.

 

Gemenele, care au participat, acum sapte ani la emisiunea Popstars, au acum cea mai detestata melodie de Craciun. “Cheeky Christmas” ocupa astfel primul loc in topul pieselor nedorite de britanici sa fie auzite in ziua de Craciun.

 

Pe locul doi in top, se afla deprimanta piesa “Christmas Lights” a celor de la Coldplay, pe trei, „Mistletoe and Wine„, semnata Cliff Richard.

Pe locul patru se afla “All I Want For Christmas Is You” a lui Mariah Carey, piesa care, desi este considerate o buna compozitie si interpretare, figureaza in top pentru ca este prea folosita in contextul sarbatorilor si a devenit astfel insuportabila.

Pe locul 5 se afla trupa The Darkness cu piesa „Christmas Time„.

Scrie un comentariu