News

Ele sunt gemenele care vor sa-l cucereasca pe Catalin Botezatu!

Scris de Administrator

Un nou sezon Next Top Model by Catalin Botezatu revine in aceasta toamna la Antena 1. Peste 20.000 de tinere aspirante la o cariera de succes in modelling s-au prezentat la casting, iar surprizele nu s-au lasat mult asteptate. La castingul din Bucuresti s-au prezentat si Cristina si Laura, surori gemene, din Buzau, in varsta de 22 de ani. Daca au primit sau nu votul de incredere al juriului, ramane de vazut in cel mai nou sezon Next Top Model by Catalin Botezatu, in curand la Antena 1!

Seducator si fascinant deopotriva, un regal al modei de elita care sfideaza conventionalismul si ofera protagonistelor sansa unica de a patrunde in universului fashionului internaţional sub indrumarea stricta a celor mai reputati profesionisti ai domeniului, fenomenul Next Top Model by Catalin Botezatu revine in aceasta toamna cu un nou sezon incendiar.

Peste 20.000 de tinere aspirante la titulatura de urmatorul top model al Romaniei s-au prezentat la castingul Next Top Model convinse ca vor reusi sa impresioneze juriul, iar surprizele nu au intarziat sa apara.

In timpul castingului din Bucuresti, juriul Next Top Model by Catalin Botezatu a crezut pret de cateva clipe ca vede dublu. Surorile gemene Cristina si Laura i-au uimit pe jurati inca de la prima intalnire.

Desi initial doar Cristina vroia sa participe la casting, Catalin Botezatu a chemat-o si pe sora ei si totodata cea mai infocata susţinatoare a Cristinei in fata juriului.

Daca vor reusi tinerele sa impresioneze juriul si sa castige un loc in drasticul cantonament Next Top Model, ramane de vazut!

In curand telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite si prezentari de moda in cele mai exuberante locuri din lume, intr-un nou sezon Next Top Model by Catalin Botezatu, la Antena 1.

Scrie un comentariu