Style Radar

Geanta Hermes Birkin vândută cu 380.000 de dolari!

Scris de Alexandru Manea

Pare incredibil, însă o geantă Hermes Birkin a fost vândută în Hong Kong cu 380.000 de dolari! Iată ce are special acest model!

Geanta Hermes Birkin vândută cu 380.000 de dolari!

Gențile Hermes Birkin sunt cunoscute ca fiind printre cele mai apreciate, dar și cele mai scumpe. În mod normal, prețul unei genți obișnuite Birkin pornește de la 12.000 de dolari și poate ajunge și la 200.000 de dolari.

Ce s-a întâmplat însă recent în Hong Kong a depășit orice așteptări. Un model Himalaya a fost cumpărat cu 380.000 de dolari la o licitație. Geanta este realizată din piele de crocodil și este înscrustată cu 205 diamante și are catarame și lacăt de aur de 18 karate.

Geanta a fost denumită Himalaya grație culorii sale speciale: își schimbă nuanța în funcție de unghiul din care privești: poate fi gri sau alb perlat, așa cum sunt și crestele munților din lanțul Himalaya. Se pare că se confecționează doar un singur model pe an.

I do love my himalaya collection 🙈#hermeshimalaya #moynatnature

A post shared by @tinnkii on


Renumita geantă Birkin a fost realizată pentru prima dată de Hermes în 1984, preluând numele de la cunoscuta artistă Jane Birkin.

Scrie un comentariu