Stiri externe

Geanta de la Celine ce va fi „must have”. Lady Gaga a purtat-o prima!

Scris de Iancu Iulia

Lady Gaga a fost prima care a purtat o geanta Celine din noua colectie creata de Hedi Slimane.

 

Saptamana modei de la Paris se apropie, iar Lady Gaga este acolo de cateva zile. Ea a fost prima care a avut acces la noua geanta Celine si a plimbat-o pe strazile orasului de pe Sena.

In vizita sa de la Paris, Gaga s-a oprit si la Muzeul Luvru si a aratat ca o piesa de arta mergatoare. Desi in capitala Frantei erau peste 30 de grade Celsius, cantareata a optat pentru un look dramatic alb-negru a la Matrix. Ea a imbracat un palton lung din piele si l-a accesorizat cu piesa de rezistenta: noua geanta Celine pe care nimeni nu o mai vazut-o pana acum.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Aceasta geanta a fost creata de Hedi Slimane care este noul director de imagine si creatie al brand-ului Celine. Noul accesoriu va face parte din colectia inaugurala a lui Heidi si va fi prezentata in curand la Paris Fashion Week. Hedi Slimane a fost numita in functia de director artistic al casei de moda in februarie, iar inaintea sa Phoebe Philo a dat culoare colectiilor Celine.

Lady Gaga i-a oferit un debut demn de un star gentii Celine. A plimbat-o peste tot prin Paris, a pozat-o la Muzeul Luvru, dar si in balconul hotelului la care e cazata. Geanta a fost personalizata cu initialele artistei, L.G., iar accesoriile sunt realizate din aur.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Nu este pentru prima data cand Lady Gaga lanseaza creatiile lui Heidi Slimane. In 2012, Lady Gaga a fost prima care a imbracat piesele vestimentare, la numai o saptamana dupa ce au ajuns pe podium, din colectia inaugurala a casei de moda Saint Laurent, realizata de Heidi. Avand in vedere ca mai este putin pana cand va incepe Paris Fashion Week, ne asteptam sa o vedem pe Lady Gaga in primul rand la prezentarea de moda Celine.

In caz contrar, putem spune ca artista le ofera deja parizienilor propriul „Paris Fashion Week” cu cele mai cool tinute.

Scrie un comentariu