News

Superba Geanina Ilies, despre fiul sau: „Patrick e cel mai important barbat din viata mea!”

Scris de Alexandru Manea

Geanina Ilies, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, este singura, dupa un divort si o despartire de cel mai recent iubit al sau, si spune ca in prezent fiul ei, Patrick, de cinci ani, este cel mai important barbat din viata ei.

Geanina Ilies spune ca cel mai important barbat din viata ei este fiul ei, Patrick, o frumusete de baiat, in varsta de cinci ani. Cei doi isi petrec mult timp impreuna, fac sport, se joaca pe diverse device-uri electronice.

Geanina nu apeleaza la bone, intrucat, atunci cand este plecata la studiourile Antena 1, de Patrick are grija mama ei. 

„Patrick e cel mai important barbat din viata mea, iar asta ma face sa gandesc de doua ori inainte de a lua o decizie cu privire la viata mea personala. Lucrul asta nu s-a intamplat decat cu Oliver, pentru ca nici nu a mai existat altcineva, iar ei au o relatie speciala si in prezent.

Eu si Patrick ne putem distra oriunde. E un copil tare jucaus, dar cel mai mult ne place in aer liber. Jucam fotbal, rugby, iar cand stam in casa incerc sa ma perfectionez la jocul Wii. Patrick castiga mereu si se distreaza pe seama mea”, a declarat ea pentru Click.

Scrie un comentariu