News Stiri externe

Divort cu scandal! Gavin Rossdale o acuza pe Gwen Stefani de infidelitate!

Scris de Christian Stan

Gwen Stefani a anuntat public in luna august ca divorteaza de Gavin Rossdale dupa 13 ani de casnicie, insa fostul sot se simte tradat si inselat. Acesta sustine ca relatia lui Gwen cu Blake Shelton a inceput cu mult timp inaintea divortului.

gavin gwen

Asa cum speculam si noi saptamana trecuta in acest articol, divortul lui Gwen Stefani de Gavin Rossdale pare cusut cu ata alba.  Cantareata a anuntat ca divorteaza la inceputul lunii august, iar Blake Shelton (actualul ei iubit) a intentat divort la doar doua saptamani diferenta.

Am speculat atunci ca relatia lui Gwen si Blake a inceput inca din timpul casniciei, iar la aceeasi concluzie a ajuns si Gavin Rossdale, viitorul fost sot al cantaretei din No Doubt, care se simte acum tradat, inselat si umilt…

Surse apropiate ale lui Gavin declara pentru TMZ ca acesta a simtit ca Gwen isi pregateste „zborul” inca de la inceputul anului, fiind acum convins ca artista si Blake Shelton aveau o relatie secreta de multa vreme. Gavin s-a simtit tradat pentru faptul ca Gwen l-a conturat in ochii publicului mereu ca „baiatul rau si rebel”, pe cand in realitate ea a fost cea infidela.

Socul lui Gavin este cu atat mai mare cu cat Gwen era foarte posesiva si i-a interzis sa plece in turnee mondiale si l-a facut sa renunte la o serie de concerte si contracte de frica ca acesta o va insela.

 

Scrie un comentariu