News Stiri externe

Dupa scandalul de infidelitate, Gavin Rossdale are o dadaca filipineza!

Scris de Christian Stan

Dupa ce aventura lui cu dadaca a devenit cunoscuta intregii lumi, Gavin Rossdale a concediat-o pe Mindy Mann si a inlocuit-o cu o… bunicuta. Solistul trupei Bush a fost fotografiat alaturi de fiul sau Apollo si de noua membra a familiei.

Dupa ce a inselat-o pe Gwen Stefani vreme de trei ani cu sexy dadaca Mindy Moore, Gavin Rossdale a rupt orice legatura cu australianca in varsta de 20 de ani si a inlocuit-o cu o… bunicuta.

Gavin a fost surprins de paparazzi iesind la plimbare prin Los Angeles alaturi de fiul sau, Apollo, cei doi fiind insotiti de noua lor bona, o femeie din Filipine trecuta de 50 de ani.

Gavin nu a comentat pana acum pe seama aventurii sale si nici pe seama divortului de Gwen Stefani, insa prietenii artistului declara pentru tabloide ca acesta a rupt orice legatura cu dadaca si inca mai spera sa-si refaca mariajul cu Gwen.

Gwen Stefani si Gavin au angajat-o pe Mindy Mann in anul 2008, cu jumatate de norma, insa aceasta s-a facut repede placuta si remarcata, astfel ca a devenit dadaca principala a copiilor. Intre timp, Mindy Mann s-a transformat in sosia lui Gwen Stefani si a inceput sa o imite pe artista in ceea ce priveste stilul vestimentar.

“Daca Gwen manca ceva anume sau isi cumpara o noua poseta, atunci Mindy facea si ea acelasi lucru. Lui Gwen i s-a parut ciudat insa nu a acordat prea multa atentie”, declara un cunoscut pentru US Weekly.

Stefani a devenit insa suspicioasa pentru prima data dupa ce au aparut cateva fotografii cu Gavin si Mann, in timpul unei expeditii cu cei trei copii. In fotografiile cu pricina, Gavin o atingea pe spate pe Mindy.

Aventura lui Mindy cu Gavin Rossdale a iesit insa la iveala in luna februarie, dupa ce Gwen a conectat toate telefoanele si device-urile din casa la un iPad comun, astfel ca a descoperit cateva sms-uri si poze sexy pe care Mindy le trimitea sotului ei. Confruntat, Gavin a recunoscut ca avea o relatie cu dadaca de mai bine de trei ani. Cuplul a anuntat ca divorteaza in luna august, iar la scurt timp Gwen pare sa-si fi regasit fericirea in bratele lui Blake Shelton.

Scrie un comentariu