News Stiri externe

Dupa scandalul de infidelitate, Gavin Rossdale are o dadaca filipineza!

Scris de Christian Stan

Dupa ce aventura lui cu dadaca a devenit cunoscuta intregii lumi, Gavin Rossdale a concediat-o pe Mindy Mann si a inlocuit-o cu o… bunicuta. Solistul trupei Bush a fost fotografiat alaturi de fiul sau Apollo si de noua membra a familiei.

gavin rossdale

Gavin Rossdale a iesit la plimbare alaturi de fiul sau si de noua dadaca…

Dupa ce a inselat-o pe Gwen Stefani vreme de trei ani cu sexy dadaca Mindy Moore, Gavin Rossdale a rupt orice legatura cu australianca in varsta de 20 de ani si a inlocuit-o cu o… bunicuta.

Gavin a fost surprins de paparazzi iesind la plimbare prin Los Angeles alaturi de fiul sau, Apollo, cei doi fiind insotiti de noua lor bona, o femeie din Filipine trecuta de 50 de ani.

Gavin nu a comentat pana acum pe seama aventurii sale si nici pe seama divortului de Gwen Stefani, insa prietenii artistului declara pentru tabloide ca acesta a rupt orice legatura cu dadaca si inca mai spera sa-si refaca mariajul cu Gwen.

gavin-rossdale-dadaca

Gavin Rossdale si Mindy Moore, dadaca cu care a inselat-o pe Gwen Stefani vreme de trei ani.

Gwen Stefani si Gavin au angajat-o pe Mindy Mann in anul 2008, cu jumatate de norma, insa aceasta s-a facut repede placuta si remarcata, astfel ca a devenit dadaca principala a copiilor. Intre timp, Mindy Mann s-a transformat in sosia lui Gwen Stefani si a inceput sa o imite pe artista in ceea ce priveste stilul vestimentar.

“Daca Gwen manca ceva anume sau isi cumpara o noua poseta, atunci Mindy facea si ea acelasi lucru. Lui Gwen i s-a parut ciudat insa nu a acordat prea multa atentie”, declara un cunoscut pentru US Weekly.

Stefani a devenit insa suspicioasa pentru prima data dupa ce au aparut cateva fotografii cu Gavin si Mann, in timpul unei expeditii cu cei trei copii. In fotografiile cu pricina, Gavin o atingea pe spate pe Mindy.

Aventura lui Mindy cu Gavin Rossdale a iesit insa la iveala in luna februarie, dupa ce Gwen a conectat toate telefoanele si device-urile din casa la un iPad comun, astfel ca a descoperit cateva sms-uri si poze sexy pe care Mindy le trimitea sotului ei. Confruntat, Gavin a recunoscut ca avea o relatie cu dadaca de mai bine de trei ani. Cuplul a anuntat ca divorteaza in luna august, iar la scurt timp Gwen pare sa-si fi regasit fericirea in bratele lui Blake Shelton.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu