News Stiri externe

SCANDAL! Gavin Rossdale a inselat-o pe Gwen Stefani cu dadaca copiilor! Aveau o aventura de trei ani!

Scris de Christian Stan

Dupa ce presa a sarit sa o acuze ca relatia ei cu Blake Shelton a inceput inca din timpul mariajului cu Gavin, Gwen contraataca si a facut public adevaratul motiv al divortului. Artista a descoperit ca sotul ei avea o aventura cu dadaca familiei de mai bine de trei ani.

gavin rossdale dadaca

Mindy Mann a fost angajata de Gwen in anul 2008

Rockerul din trupa Bush,  Gavin Rossdale, este principalul responsabil de divortul de Gwen Stefani, asta dupa ce s-a aflat acum ca si-a inselat sotia vreme de trei ani cu o dadaca australiana, Mindy Mann, care pare insa sosia solistei din trupa „No Doubt”.

O sursa apropiata familiei a declarat pentru US Weekly ca Gavin obisnuia sa isi ia dadaca cu el in turneu alaturi de cei trei copii ai lui si ca el si dadaca faceau sex in autobuzul de turneu dupa ce toata lumea dormea. Aceste lucruri se intamplau in timp ce Gwen Stefani era ocupata cu inregistrarile la show-ul de televiziune „The Voice”.

gavin, gwen, dadaca

Mindy si-a dorit sa fie mereu ca si angajatoarea ei si a reusit in cele din urma sa-l cucereasca pe Gavin

Gwen Stefani si Gavin au angajat-o pe Mindy Mann in anul 2008, cu jumatate de norma, insa aceasta s-a facut repede placuta si remarcata, astfel ca a devenit dadaca principala a copiilor. Intre timp, Mindy Mann s-a transformat in sosia lui Gwen Stefani si a inceput sa o imite pe artista in ceea ce priveste stilul vestimentar.

„Daca Gwen manca ceva anume sau isi cumpara o noua poseta, atunci Mindy facea si ea acelasi lucru. Lui Gwen i s-a parut ciudat insa nu a acordat prea multa atentie”, declara un cunoscut pentru US Weekly.

Stefani a devenit insa suspicioasa pentru prima data dupa ce au aparut cateva fotografii cu Gavin si Mann, in timpul unei expeditii cu cei trei copii. In fotografiile cu pricina, Gavin o atingea pe spate pe Mindy.

Aventura lui Mindy cu Gavin Rossdale a iesit insa la iveala in luna februarie, dupa ce Gwen a conectat toate telefoanele si device-urile din casa la un iPad comun, astfel ca a descoperit cateva sms-uri si poze sexy pe care Mindy le trimitea sotului ei. Confruntat, Gavin a recunoscut ca avea o relatie cu dadaca de mai bine de trei ani. Cuplul a anuntat ca divorteaza in luna august, iar la scurt timp Gwen pare sa-si fi regasit fericirea in bratele lui Blake Shelton.

 

 

Scrie un comentariu