Stiri externe

Gata! Justin Bieber si Selena Gomez, oficial din nou impreuna?

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce au fost zariti luand micul dejun impreuna, surse apropiate celor doi sustin ca Justin Bieber si Selena Gomez formeaza din nou un cuplu. Iata ce se aude.

Gata! Justin Bieber si Selena Gomez, oficial din nou impreuna?

Justin Bieber si Selena Gomez au fost zariti din nou impreuna, la trei ani de cand au pus capat relatiei lor, luand micul dejun intr-o cafeterie din Los Angeles. S-a spus in prima instanta ca s-au intalnit ca doi amici, insa de atunci au aparut din ce in ce mai multe informatii ca, de fapt, cei doi si-ar fi reluat relatia de iubire.

Totul se intampla la o sapamana dupa ce ce au aparut informatiile despre despartirea ei de The Weeknd. Justin si Selena au reluat legatura in urma cu ceva timp, dupa ce artista a suferit o oferatie de transplant de rinichi.

Saptamana trecuta, Justin a fost zarit vizitand-o acasa, in timp ce The Weeknd era plecat in turneu. Cateva zile dupa aceea au fost zariti luand micul dejun impreuna si mergand impreuna la biserica. Artista a mers apoi la un meci de hockey in care juca Bieber, sustinandu-l din tribune si au fost zariti imbratisandu-se pe strada.

Bieber si Gomez nu au oferit inca nicio decalaratie oficiala pe seama acestui subiect.

Scrie un comentariu