News

Gary Barlow il va inlocui pe Simon Cowell la „X-Factor” UK

Scris de Christian Stan

Componentul trupei Take That ii va lua locul temutului Simon Cowell in postura de membru al juriului la show-ul de televiziune „X-Factor” UK. Simon va lansa in aceasta toamna „X-Factor” US si va face parte din echipa de jurati a variantei americane a celebrului show de televiziune.

Gary Barlow se afla in negocieri avansate cu producatorii show-ului de televiziune „X-Factor” UK pentru a-l inlocui pe Simon Cowell in postura de membru al juriului.

Simon va pleca sa jurizeze din aceasta toamna varianta americana a show-ului si -foarte probabil- o va avea alaturi de el si pe Cheryl Cole, care pana acum facea parte din juriul „X-Factor” UK.

In varianta englezeasca a emisiunii de televiziune, in juriu raman Louis Walsh si Danii Minogue, iar locul lui Cheryl va fi luat de Lilly Allen, artista aflandu-se la randul ei in negocieri avansate.

Principala problema a producatorilor emisiunii in ceea ce-l priveste pe Gary Barlow este corelarea datelor de filmare cu turneul mondial Take That care incepe pe 27 mai si se termina cu opt concerte consecutive pe stadionul Wembley in luna iulie.

Scrie un comentariu