Style Judgement

Galyna a avut o super aparitie vestimentara la nunta Ralucai Badulescu! Iata ce outfit interesant a creat!

Scris de Alexandru Manea

Designerul Galyna Pinzari a avut o super aparitie vestimentara la nunta Ralucai Badulescu. Creatoarea de moda a purtat o un sacou si pantaloni si fusta suprapusa din dantela si organza. Iata cum arata outfitul admirat de toti invitatii.

galyna-creatie-vestimentara

Nu doar rochia de mireasa aurie a Ralucai Badulescu a atras aseara toate privirile. Designerul Galyna Pinzari a avut o super aparitie vestimentara la nunta ce a avut loc in Bucuresti.

Creatoarea de moda a rupt gura targului facandu-si aparitia intr-o creatie proprie extrem de interesanta. Este vorba de pantaloni din organza cu fusta suprapusa din dantela neagra. Mai mult, Galyna si-a acoperit umerii cu un sacou la fel de inedit, realizat din dantela cu insertii de catifea si aplicatii de pene.

Creatia a fost admirata de toti invitatii, acestia apreciind stilul rafinat al creatoarei de moda, regasit, de altfel, in toate creatiile sale vestimentare.

galyna-outfit-nunta-1

galyna-haine

Galyna Pinzari este unul din cei mai talentati designeri din Romania, creatiile sale ajungand sa fie purtate chiar si de familii regale de peste hotare. Discreta din fire, insa deosebit de talentata, creatoarea de moda a castigat o clientela rafinata, din cercuri exclusiviste.

Cum defineste designerul Galyna creatia de atelier si frumusetea ideala

Creatiile realizate in atelierul sau din Bucuresti (Str. Ankara nr.7, zona Piata Dorobanti, Bucuresti) sunt cerute si purtate de doamne si domnisoare care pun pret pe eleganta, pe materialele de calitate si pe un croi impecabil. Astfel a ajuns ca, in urma recomandarilor sincere ale clientelor extrem de multumite de produsele sale, Galyna sa devina apreciata si abordata de pasionati de moda si bun gust din strainatate.

Cum sa iti gasesti propriul stil vestimentar. Sfaturi pretioase de la designerul Galyna

Galyna Pinzari
Fashion Designer
Tel: +4 0723 945 773
Tel: +4 0733 639 307
Showroom:
Ankara 7 Str, 1 District, Bucharest
Email: galyna.inari@yahoo.com

Scrie un comentariu