Evenimente News

Andreea Raicu, Amalia Nastase, Stephan Pelger si Sorin Brotnei, printre vedetele prezente la Gaia Awards 2013!

Scris de Christian Stan

Sambata, 23 februarie la GAIA Boutique Club a avut loc gala de premiere a protagonistilor din povestile clubului, Gaia Awards 2013. Ceremonia a fost dedicata celor ale caror stiluri vestimentare s-au remarcat in anul care a trecut, iar inmanarea premiilor a fost facuta de catre personalitați marcante ale showbizului romanesc.

Amalia Nastase si Meg Wi

Mirela Bucovicean si Michael Richard

Astfel, premiul Most glamorous presence – inmanat de Roxana Voloseniuc i-a revenit Iuliei Cioroianu care a castigat un colier Anais Sand.

Stephan Pelger si Andreea Florica

Adriana Chiper

Premiul la secţiunea Funniest pictures a fost inmanat de Amalia Nastase, Mariucai Teiu care a castigat un aparat foto “Lomo”.

La secţiunea Most beautiful smile premiul a fost inmanat de Stephan Pelger, Andreei Florica care a castigat o pereche de ochelari de soare de la http://www.sunglasscurator.com.

Amalia Nastase si Razvan Vasilescu

A urmat Ovidiu Buta care a inmanat premiul Always on them; Ovidiu Buta i-a oferit un card care-i va conferi Andreei Paraschiv accesul la toate evenimetele VIP ale H&M Romania, pe durata unui an intreg.

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc

Premiul Most fashionable a fost inmanat de Andreea Raicu castigatoarei, Andreea Sarbu careia i-a revenit o geaca din piele din partea Pas du Tout.

Mirela Bucovicean de la Molecul-F a inmanat premiul Friends since forever lui Michael Richard care a castigat o braţara Jai Dam.

Daiana Anghel

Premiul Best couple – inmanat de Ioana Blaj castigatorilor, Tudor Mihaila si Meg Wi; acestia au castigat o cina pentru doi la restaurantul Diplomat.

Mihai Ursai-a inmanat premiul pentru Boldest appearance Emmei Maracinecare a castigat o vesta tibetana Pas du Tout.

In incheiere, Madalina Dorobanţu insasi a urcat pe scena pentru a-i oferi Marele premiu Gaia lui Ovidiu Buta care i s-a alaturat pe scena si in calitate de castigator, de aceasta data. Ovidiu Buta a castigat un bilet de avion catre Tokyo.

Madalina Dorobantu (2)

Madalina Dorobanțu, coproprietar GAIA Boutique Club declara: „Fanteziile petrecerilor tematice de la GAIA au creat o scena iconica in ultimii 6 ani. In noaptea Oscarurilor, GAIA Boutique Club a premiat aparițiile iconice, personalitațile memorabile ale leaderilor formali sau informali ai scenei sociale bucurestene, gusturile eclectrice, umorul fin si autoironia, ca alegere a oamenilor cu pofta de viața. Am fost extrem, extrem de emoţionata pentru ca intreaga seara a purtat, pentru mine si sper ca si pentru toţi cei care ni s-au alaturat, incarcatura celor 6 ani de cand ne jucam cand mai serios, cand mai in gluma cu tabuuri, fantezii si limite, lucru pe care promitem sa-l facem si in viitor.”

Mihai Ursa si Adriana Chiper

Sorin Brotnei (Akcent)

Gala de premiere a fost cu adevarat flamboaianta, dedicata oamenilor cu adevarat interesanți, care au reusit de fiecare data sa faca un statement puternic prin stilul abordat si care ne dau o energie molipsitoare si o atingere de geniu de fiecare data cand ne aflam in preajma lor. Oameni care sunt intotdeauna in centrul atenției oriunde s-ar aseza pe ringul de dans.

Scrie un comentariu