Cinenews Stiri Interne

Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

Scris de Ana Kozma

O mulțime de evenimente importante s-au anulat în contextul restricțiilor impuse pentru a stopa răspândirea virusului COVID-19. Nu este însă și cazul Galei Premiilor Gopo, cunoscută drept Oscarurile românești. Evenimentul se organizează azi în aer liber! Iată aici detaliile!

Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

Organizatorii Premiilor Gopo au găsit o soluție pentru a nu anula ediția din acest an în contxtul pandemiei de COVID-19. Evenimentul se va desfășura în această seară, în aer liber. Va fi transmis în direct pe Pro TV Plus, dar și pe site-ul premiilegopo.ro.

Gala va începe la ora 19:30, moment în care vom putea urmări nume importante ale cinematografiei românești pășind pe covorul roșu. Amalia Enache va fi gazda momentului special red carpet.

Gala propriu-zisă va debuta la ora 20:30 și va fi prezentată de actorul Alex Bogdan. Acesta va avea și o serie de invitați speciali, printre care Magda Catone și Dan Chișu.

Printre cei care vor urca pe scenă pentru a acorda premiile celor 20 de categorii de nominalizări la Premiile Gopo 2020 se numără Dorina Lazăr, Olimpia Melinte, Diana Cavallioti, Mihai Călin, Marius Manole, Dan Bordeianu și George Piștereanu.

Nominalizarile la Premiile Gopo 2020, Oscarurile Romanesti

Cunoscuta actriță Adela Mărculescu va fi distinsă, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Galei Premiilor Gopo, cu Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate, oferit de Apa Nova, iar apreciatul actor de teatru, film și televiziune Virgil Andriescu, va fi omagiat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră, oferit de Primăria Capitalei prin ARCUB. Două premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepționale și îndelungate vor fi acordate scriitorului Radu Cosașu și monteuzei Cristina Ionescu.

Scrie un comentariu