Evenimente Stiri Interne

Gala Media Music Awards poate fi urmarita in aceasta seara in direct pe internet

Scris de Administrator

Cea de-a patra editie a galei Media Music Awards, ce se va desfasura in aceasta seara in Piata Mare din Sibiu, va putea fi urmarita in direct atat la tv, pe MTV Romania si Pro TV International, cat si pe internet!

MMA

Cea de-a patra editie a galei Media Music Awards, ce va avea loc in aceasta seara la Sibiu, va putea fi urmarita in direct atat la MTV Romania si Pro TV International, cat si pe internet.

Astfel, cei care nu vor putea ajunge in Sibiu pentru a asista live la evenimentul grandios din Piata Mare vor putea urmari gala pe internet, prin live streaming, atat pe pagina de Facebook www.facebook.com/MediaMusicAwards,http://livestreaming.com/Romania-Live-Events/MMA2015, cat si, pe site-ul oficial www.kissfm.ro.

afis-mma

In acest mod, publicul va putea afla in timp real cine a castigat mult-ravnitele trofee de cristal si va putea urmari show-urile puse in scena de cei peste 40 de artisti de top ce vor participa la eveniment.

Media Music Awards 2015 va avea loc in aceasta seara in Piata Mare din Sibiu, acolo unde, incepand cu ora 19.30, pe o scena cu o deschidere de 60 de metri, vor canta cei mai in voga artisti ai momentului, peste 40 la numar: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, Tiberiu Albu si Fameless.

trofeu-mma

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de de MTV Romania si Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Partenerii media ai evenimentului sunt: MTV, Kiss FM, Agentia de Presa Mondena, Urban.ro, Evenimentul Zilei, Cosmopolitan, Beau Monde, Libertatea, Super Bravo Girl, Bravonet.ro, Infomusic.ro, Eva.ro, Ele.ro.

Scrie un comentariu