ADPM Beauty Recomandarea ADPM

Gabriela Spanic, uratita de operatii estetice

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Spanic este uratita dupa operatiile estetice suferite. Actrita de telenovele cu radacini romanesti, si-a pierdut din naturaletea trasaturilor dupa ce si-a injectat acid hialuronic si, pare-se, si-a facut si lifting.

gabriela-spanic-operatii-estetice-2

Gabriela Spanic este aproape de nerecunoscut. Actrita de telenovele a vrut sa scape de riduri si sa aiba fata mai „intinsa”, astfel ca a apelat la injectii cu acid hialuronic in pometi, in zona cearcanelor, botox in frunte si in jurul ochilor si, pare-se, si la un lifting facial.

gabriela-spanic-1

Asa arata actrita in urma cu multi ani, inainte de interventiile estetice

Rezultatul? A scapat de riduri, are pometii mai proeminenti, insa… si-a pierdut din trasaturile naturale si a devenit practic de nerecunoscut. Din frumusetea de odinioara nu a mai ramas practic nimic. Actrita pare un alt om si nu in sensul bun al cuvantului.

gabriela-spanic-operatii-estetice gabriela-spanic-botox

 

In plus, Spanic a recurs si la alte tipuri de operatii estetice: si-a marit posteriorul si sanii cu implanturi cu silicon.

Gabriela Spanic a castigat in 1992 Miss Venezuala si a debutat apoi in lumea actoriei jucand in telenovele de succes precum „Usurpadora”, difuzata si in Romania.

Scrie un comentariu