Style Judgement

Gabriela Dancau, noul ambasador al Romaniei in Spania, intr-o superba rochie creata de Galyna

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Dancau, noul ambasador al Romaniei in Spania, a purtat o superba rochie creata de designerul roman Galyna in cadrul unui eveniment important de la Madrid. Iata despre ce a fost vorba.

ambasador-rochie-galyna-12

Gabriela Dancau, noul ambasador al Romaniei in Spania, a impresionat placut audienta in cadrul unui important eveniment de la Madrid, inclusiv prin vestimentatia pe care a purtat-o.

A fost vorba de o tinuta superba creata de designerul roman Galyna, o rochie lunga, din dantela albastra, cu maneci lungi pentru a respecta astfel decenta impusa de evenimentul respectiv.

ambasador-rochie-galyna-1

Mai exact, la Madrid, sase noi ambasadori internationali i-au inmanat Regelui Spaniei scrisorile de acreditare. Printre acestia, si Gabriela Dancau, noul ambasador al Romaniei la Madrid.

Conform traditiei de sute de ani, ambasadorii a coborat din calesti trase de cate sase cai si valeti imbracati in costume de epoca si s-au infatisat in fata regelui Felipe al VI-lea.

Galyna Pinzari este unul din cei mai talentati designeri din Romania, creatiile sale ajungand sa fie purtate chiar si de familii regale de peste hotare. Discreta din fire, insa deosebit de talentata, creatoarea de moda a castigat o clientela rafinata, din cercuri exclusiviste.

galyna-pinzari3

Creatiile realizate in atelierul sau din Bucuresti (Str. Ankara nr.7, zona Piata Dorobanti, Bucuresti) sunt cerute si purtate de doamne si domnisoare care pun pret pe eleganta, pe materialele de calitate si pe un croi impecabil. Astfel a ajuns ca, in urma recomandarilor sincere ale clientelor extrem de multumite de produsele sale, Galyna sa devina apreciata si abordata de pasionati de moda si bun gust din strainatate.

Scrie un comentariu