2 Principale

Cum o rasfata iubitul pe Gabriela Cristea

Scris de Administrator

Gabriela Cristea si actualul ei iubit, Tavi Clonda, nu se feresc sa-si demonstreze in public sentimentele pe care le au unul fata de celalalt. Astazi, artistul i-a daruit vedetei in direct un buchet de trandafiri, lucru pentru care a fost rasplatit de Gabriela cu un sarut.

gabriela-cristea-tavi-clonda

Gabriela Cristea radiaza de fericire in ultima perioada si pare sa fi lasat in urma toata perioada neagra ce a urmat despartirii de fostul ei sot, Marcel Toader.

Dupa o vreme in care a fost asociata de presa cu tot felul de Don Juani autohtoni, Gabriela si-a gasit in sfarsit fericirea in bratele lui Tavi Clonda, solistul band-ului live din emisiunea „Te vreau langa mine”, pe care vedeta o prezinta la Kanal D.

gabi-cristea-tavi-clonda-3

Chiar daca intre ei exista o diferenta de varsta, Tavi fiind cu 5 ani mai tanar decat Gabriela Cristea, acest lucru nu este nici pe departe un impediment in calea fericirii lor.

Iubirea li se citeste in ochi, iar cantaretul nu ezita sa o rasfete pe actuala sa iubita nici macar in fata ochilor curiosi ai publicului.

gabi-cristea-tavi-clonda

Astazi, in timpul emisiunii, acesta a complotat cu echipa de productie si a surprins-o pe Gabi in cel mai placut mod posibil. I-a daruit un buchet frumos de trandafiri rosii, a sarutat-o timid si i-a fredonat la ureche versurile „Te vreau langa mine”.

Gabriela Cristea a fost vizibil emotionata de acest moment si i-a raspuns raspicat: „Si eu te vreau langa mine!

Scrie un comentariu