Stiri Interne

Gabriela Cristea, farsa inedita pentru Tavi Clonda de Ziua Indragostitilor!

Scris de Administrator

Gabriela Cristea a hotarat ca anul acesta sa sarbatoreasca intr-un mod cat se poate de neobisnuit Ziua Indragostitilor, punand la cale o farsa pentru iubitul ei. Vedeta tv a inscenat o cearta intre ea si Tavi Clonda, facandu-l pana si pe acesta sa creada ca se afla la doar un pas de momentul despartirii.

gabi-cristea-tavi-clonda-valentines

Gabriela Cristea nu a vrut ca anul acesta Ziua indragostitilor sa treca asa, cu una cu doua, cu declaratii siropoase de iubire si cadouri romantice. Ba din contra, a vrut sa transforme aceasta zi intr-una pe care iubitul ei, Tavi Clonda, o va tine cu siguranta minte multa vreme de acum inainte.

Si cum relatia lor este in general una frumoasa si nelipsita de romantism, o cina la lumina lumanarilor ori un biletel de amor nu ar fi iesit cu nimic din tipare.

Tocmai de aceea, Gabriela Cristea a pus la punct o farsa pentru iubitul ei, dandu-i acestuia mari emotii si facandu-l sa creada ca momentul despartirii este aproape.

Mai exact, vedeta Kanal D a facut astfel incat sa primeasca, chiar in culisele emisiunii „Te vreau langa mine”, un buchet frumos de flori de la un „admirator secret”. Acest lucru a starnit bineinteles gelozia lui Tavi, mai ales cand Gabriela a hotarat ca vrea sa pastreze buchetul „anonim”.

De aici si pana la o cearta in toata regula nu a mai fost decat un pas. Asta deoarece Gabriela Cristea s-a incapatanat sa „nu inteleaga” gelozia „nefondata” a lui Tavi si sa faca pe suparata.

L-a lasat sa fiarba o buna bucata de timp, iar abia apoi i-a dezvaluit faptul ca totul a fost doar o farsa! Vizibil bucuros, Tavi Clonda i-a dedicat atunci iubitei sale o melodie romantica, intitulata „Esti ingerul meu!

Scrie un comentariu