News

Gabriela Cristea a slabit, dar s-a ales cu fundul si sanii lasati! Iata dovada!

Scris de Administrator

Dupa o lunga perioada de timp in care a afisat o silueta nu tocmai de invidiat, Gabriela Cristea s-a ambitionat sa slabeasca si a reusit sa dea jos indeajuns de multe kilograme pentru ca multi sa nici nu o mai recunoasca in prezent. Singurele dezavantaje ale acestui lucru sunt reprezentate de faptul ca sanii si fundul vedetei si-au pierdut fermitatea de alta data.

gabriela-cristea-sani-fund-lasat

Gabriela Cristea s-a ambitionat sa revina silueta pe care o afisa la inceputurile carierei sale in televiziune si cu ambitia si sfaturile nutritionistului de partea ei, a reusit sa slabeasca vizibil.

gabriela-cristea-grasa-slaba-plaja

Astazi, vedeta afiseaza o silueta de invidiat, insa procesul de slabire s-a lasat si cu unele urmari ceva mai neplacute. Fundul si sanii Gabrielei si-au pierdut fermitatea de alta data, lucru ce se poate cu usurinta observa din fotografiile pe care paparazzi le-au surprins vara aceasta, pe litoral.

gabriela-cristea-bogdan-vladau-sorin-brotnei

In prezent, Gabriela Cristea face sport de doua-trei ori pe saptamana si cat mai multe sedinte de masaj pentru a avea din nou o piele tonifiata.

Scrie un comentariu