News

Gabriela Cristea, mai slaba cu 20 de kilograme! Iata ce a mancat pentru a ajunge sa arate asa!

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea si-a schimbat stilul de viata, urmand sfaturile unui nutritionist, si a reusit sa slabeasca 20 de kilograme. Vedeta a renuntat la dulciuri si la alimentele grele in favoarea fructelor, a cerealelor si a ceaiurilor.

Gabriela Cristea a fost criticata in urma cu doi ani pentru faptul ca ajunsese sa cantareasca cu 20 de kilograme mai mult decat in perioada in care era considerata sexy-simbol si poza in Playboy.

Vedeta de televiziune a inceput sa ia in greutate, coincidenta sau nu, dupa ce s-a maritat si a devenit oficial doamna Toader.

Ce-i drept, si faptul ca isi petreacea cea mai mare parte a timpului in studio, prezentand „Nora pentru mama” si mancand haotic, a facut ca silueta ei de odinioara sa ramana doar o amintire.

In urma cu doi ani, Gabriela Cristea a fost fotografiata de paparazzi la plaja, expunandu-si cele 70 de kilograme la care ajunsese.

Deranjata de criticile primite, Gabriela s-a ambitionat sa slabeasca si a apelat la un nutritionist care i-a prescris o dieta personalizata.

Un nou stil de viata, dupa cum il descrie ea. Ce-i drept, si faptul ca de cateva luni nu mai prezinta nicio emisiune la televizor si are tot timpul necesar mersului la sala, a ajutat-o sa ajunga la rezultate uimitoare.

Zilele acestea, Gabriela Cristea a reaparut in public, odata cu mai multe evenimente mondene, ocazie cu care si-a expus noua silueta. Este mai slaba cu aproape 20 de kilograme decat in perioada in care era luata peste picior din pricina pozelor realizate de paparazzi.

Vedeta a marturisit ca a eliminat complet dulciurile si alimentele grele si a inceput sa consume fructe si legume, peste, nuci si sa bea multe ceaiuri. Rezultatele nu au ezitat sa apara.In paralel merge la sala, unde face cardio, si urmeaza cursuri de pilates.

Scrie un comentariu