Stiri Interne

Gabriela Cristea nu a avut rude la cununia civila

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea s-a maritat ieri cu Tavi Clonda, insa la eveniment au participat doar prieteni, colegi si rude din partea sotului ei. Familia vedetei de televiziune nu a fost invitata. Iata ce s-a intamplat.

tavi-clonda-cununie-gabi-cristea

Gabriela Cristea s-a maritat ieri doar in prezenta rudelor sotului ei, prietenilor si a colegilor. Mama ei a decedat in urma cu multi ani, iar cu tatal si cu fratele ei vedeta a rupt orice legatura si nu i-a invitat la nunta. Si asta din pricina neintelegerilor ce doreaza de mult timp.

Astfel se face ca atat tatal ei, cat si fratele ei, au urmarit la televizor ce se intampla la evenimentul unde, in mod normal, rudele sunt invitate.

gabriela-cristea-tata

Eugen Cristea, tatal Gabrielei, a stat acasa, in sufragerie, si a urmarit la Kanal D transmisia live de la Starea Civila si de la petrecerea de dupa. La fel si fratele vedetei, Emil, care i-a transmis, prin intermediul Cancan.ro: “Eu ii urez casa de piatra si sa fie fericita. Nu, nu m-a invitat la nunta si nu m-as duce acolo neinvitat, sa ii stric petrecerea. In primul rand ca m-as face de ras eu, ca om. Am auzit ca ar fi angajat bodyguarzi, dar eu nu cred ca Gabi ar face asa ceva, sa puna bodyguarzii pe noi’.

Scrie un comentariu