News

Gabriela Cristea viseaza inca la marea veste: ca este insarcinata si ca va avea o fetita

Scris de Administrator

Gabriela Cristea este casatorita de peste doi ani de zile cu Marcel Toader insa nu a ramas insarcinata pana acum. Vedeta Kanal D spune ca si-ar dori totusi o fetita.

Gabriel Cristea inca asteapta marea bucurie din viata ei, vestea ca este insarcinata. Casatorita de peste doi ani cu Marcel Toader, vedeta Kanal D nu a ramas inca insarcinata, desi si-ar dori acest lucru. Ea sustine ca s-ar vedea mama unei fetite si, spre bucuria ei, si  sotul ei tot fetita isi doreste.

„Noi ne-am facut viata asa cum consideram noi ca trebuie sa traim. Cand o fi sa fie o sa ne marim familia. Noi doi avem incredere unul in celalalt. Eu imi doresc fata si Marcel tot fata isi doreste, dar acum stii cum e, sanatos sa fie”, a declarat Gabriela Cristea pentru „Drept la tinta”.

Pana sa aiba propriul copil, Gabriela Cristea  se antreneaza pentru postura de mama, cu fiu ei vitreg, Max, dintr-o casatorie anterioara a sotului ei, Marcel Toader.

„Eu vreau cinci copii, dar vezi ca nici unul nu apare! Insa, poate, atunci cand incepi, nu te mai opresti… In sfarsit, macar unul si sanatos sa fie. Amandoi am vrea o fetita si sper sa se intample in curand”, declara ea anul trecut.

Scrie un comentariu