Stiri Interne

Gabriela Cristea isi boteaza fetita. Cine vor fi nasii si ce interdictii i-a pus preotului!


Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea isi boteaza, in sfarsit, fetita, la mai bine de sapte luni de cand aceasta a venit pe lume. Iata cine vor fi nasii si ce restrictii i-a impus vedeta preotului la slujba.

Gabriela Cristea isi boteaza fetita. Cine vor fi nasii si ce interdictii i-a pus preotului!

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in luna septembrie a anului trecut. Au trecut aproape sapte luni de atunci, insa micuta Victoria nu a fost pana acum crestinata. Parintii au dorit sa nu organizeze evenimentul in timpul iernii si au si depins de perioadele de post, astfel ca botezul urmeaza sa aiba loc in prima sambata dupa Pasti. 

Vor fi cinci nasi. Doi dintre acestia vor fi Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Acestisa din urma i-au pregatit micutei un trusou cu numele Victoriei brodat manual pe fiecare articol de imbracaminte.

#family #bellavictoriamargot #victorienii @taviclonda @romina.furniture

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

Gabriela Cristea a discutat cu preotul care va conduce slujba si i-a interzis acestuia sa ii scufunde complet fetita in apa din cristelnita, asa cum prevede traditia. 

Se mai intoarce Gabriela Cristea la Kanal D?

“Este un botez traditional, nu am vrut sa schimbam ceva sau sa nu respectam traditiile. Nu am nici superstitii, doar una singura, desi nu pot spune ca e chiar superstitie. Am vorbit cu preotul sa nu o bage pe Victoria cu capul in cristelnita, doar sa o ude putin. Este si destul de mare, oricum, ca sa fie scufundata, si nu-mi doresc chestia asta. stiu ca si ei sunt cumva precauti, din cauza unor accidente neasteptate, dar eu am vrut sa stabilesc asta de la bun inceput. Slujba va fi la biserica de la noi din localitate, locuim in Corbeanca, iar petrecerea la un restaurant din nordul Capitalei”, a declarat Gabriela Cristea pentru Viva.

Cat s-a chinuit Gabriela Cristea sa ramana insarcinata la 42 de ani

Scrie un comentariu