Stiri Interne

Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Micuta Victoria a implinit 1 an!

Scris de Alexandru Manea

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, a implinit un an, ocazie pentru vedeta TV sa organizeze traditionala ceremonie a ruperii turtei. Iata ce s-a intamplat!

Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Micuta Victoria a implinit 1 an!

Gabriela Cristea si-a sarbatorit fetita in weekend. Micuta Victoria a implinit 1 an, astfel ca mama ei a organizat traditionala ceremonie a ruperii turtei. A avut loc astfel o petrecere, in cadrul careia fetita a trebuit sa aleaga obiectele care ii atrag atentia, insirate pe o tava, aceste obiecte simbolizand viitorul ei profesional.

Spre deosebire de ceremoniile clasice, in care se pun, de regula, piaptan, forfeca, carte sau pix, de aceasta data parintii micutei au adaugat obiecte mai moderne, cum ar fi microfon, telefon mobil, crema, bani, pix, creioane de colorat si oglinda.  „Pixul, oglinda si banii!”, a divulgat mama ei alegerile micutei, printr-un mesaj postat pe social media.

„Anul trecut am avut privilegiul sa traiesc cea mai frumoasa, calda, bucuroasa, asteptata, dorita zi din viata mea. In momentul cand te-ai lipit de mine, am stiut ca nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trait pana atunci, a fost doar calea ce ma indrepta catre tine. Azi ma uit cu dragoste, bucurie si speranta la tine. Iti multumesc pentru toate lectiile din anul asta, iti multumesc pentru tot. La multi ani, Victoria! La multi ani, margotzica noastra iubita! victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

 

View this post on Instagram

 

#11luni #bellavictoriamargot #victorienii @taviclonda @bellavictoriamargot

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

Gabriela Cristea face nunta, la un an de cand a devenit mama

1 comentariu

Scrie un comentariu