Stiri Interne

Gabriela Cristea face nunta, la un an de cand a devenit mama

Scris de Alexandru Manea

La un an de cand a devenit pentru prima data mama, Gabriela Cristea se va casatori religios si va face nunta cu sotul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea face nunta, la un an de cand a devenit mama

Gabriela Cristea intentioneaza ca in toamna acestui an sa se cunune religios cu Tavi Clonda si sa faca nunta. Atunci se va implini si un an de cand a devenit pentru prima data mama, ea aducand pe lume o fetita, pe nume Victoria.

 

Gabriela Cristea, sarcina pierduta: “Am simtit durerile facerii cinci zile!”

Micuta le va fi, de altfel, si domnisoara de onoare.

“Am vrea sa ne cununam la biserica. O sa fie o cununie intima, cu oamenii foarte apropiati, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnisoara de onoare si sigur totul va fi departe de ochii presei”, a explicat prezentatoarea de televiziune.Gabriela Cristea a vorbit si despre viata sa de mamica si despre cum se descurca partenerul ei de viata ca tatic.

“Nu mi-a fost teama nicio secunda sa o spal, sa o schimb, sa o manevrez. Ei par foate fragili, dar nu sunt sunt chiar asa cu credem noi. Am avut un zbucium pentru ca m-am straduit sa o alaptez, dar la capitolul asta natura nu si-a facut datoria pana la capat. A fost un motiv de stres pentru mine. in rest, nu am avut probleme, ne-am ajutat unul pe celalalt. Ne-am completat unul pe celalalt si a fost usor. Nu am avut niciun ajutor si nici nu ne-am dorit unul concret. Ne-am dorit sa o crestem noi si sa fie cu noi tot timpul…

In cazul nostru, cand iesim cu Victoria din casa, este bataie cine sa manevreze caruciorul. Iar de stat stam constant cu ea, si eu, si el, nu exista discutia despre cine sta mai mult. Atunci cand eu am nevoie sa plec de acasa sta el, atunci cand el are nevoie stau eu. Niciunul dintre noi nu se plange”, a declarat Gabriela Cristea pentru ciao.ro. 

Scrie un comentariu