Stiri Interne

Gabriela Cristea a nascut cu doua saptamani inainte de termen. Iata de ce!

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea a nascut. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea sau copil. Iata ce nume a ales pentru fetita ei si ce reactie a avut sotul, Tavi Clonda, odata ce a devenit din nou tatic.

Gabriela Cristea a nascut cu doua saptamani inainte de termen. Iata de ce!

Gabriela Cristea a devenit din nou mama. Vedeta TV a adus pe lume o fetita, cel de-al doilea copil al sau, pe care il are cu Tavi Clonda. Nasterea a avut loc, cu doua saptamani mai devreme de termen, prin cezariana la un spital privat. Decizia a fost luata impreuna cu medicii, intrucat a existat pericolul de ruptura uterina. „Eu am mai putin de doi ani intre operatii, un an si cinci luni are Victoria, deci tot atat a trecut si de la cezariana. Eu am fost avertizata asupra acestei situatii, de ruptura uterina”, a declarat Gabriela Cristea la Antena 1 in urma cu ceva timp.

Fetita vedetei a cantarit la nastere 2,700 kg. „Fetita este bine. A primit nota 10. Are 2.700 de grame. Gabriela este ca dupa operatie. Am lasat-o cu fetita. I-a fost adusa ca sa pape, dar e somnoroasa. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat sa ma dezmeticesc ca ea deja era intinsa si cu anestezia facuta. Cu ocazia asta as vrea sa multumesc si echipei de medici ca au fost extraordinari si speram ca o sa fie in continuare. A fost mult mai usor si a decurs totul mult mai repede”, a declarat Tavi Clonda la Stars.

Gabriela Cristea a castigat 1 milion de euro din televiziune

Scrie un comentariu