Stiri Interne

Gabriel Cotabita – care este starea lui in prezent

Scris de Alexandru Manea

Gabriel Cotabita prezinta o evolutie uimitoare inspre bine. Desi este inca in spital si nu reuseste sa ii recunoasca pe cei care il viziteaza, artistul este capabil sa mearga si sa se hraneasca singur, progrese uimitoare si imbucuratoare. Iata care este situatia in prezent.

gabriel-cotabita-recuperare

Artistul a inceput sa se hraneasca singur

Gabriel Cotabita se afla inca internat in spitalul Elias dupa perioada in care a stat in coma indusa, cauzata de un stop cardio-respirator suferit intr-o sala de fitness.

Dupa ce a fost intubat si hranit artificial, solistul s-a trezit din coma, a fost capabil sa se ridice din pat si sa mearga sigur prin salon.

In plus, a inceput sa se hraneasca singur, chiar avand pofta de mancare din ce in ce mai mare, lucru care ii bucura nespus pe medici si pe cei apropiati lui.

„Vorbeste din nou normal, e constient de ceea ce i se intampla si comunica, in sfarsit, cu fiicele lui. De asemenea, se poate deplasa singur, fara sprijin…

gabriel-cotabita-sanatate

Cotabita intampina inca probleme in a-si aminti lucruri din trecut si a-i recunoaste pe cei care il viziteaza

Progresele sunt fabuloase! Pe langa faptul ca se poate hrani fara ajutorul nimanui, a inceput sa manance din ce in ce mai mult, ceea ce este din nou un semn pozitiv, pentru ca trebuie sa revina la o greutate normala. In cele aproximativ trei saptamani de coma, in care a fost hranit exclusiv intravenos, a pierdut mult in greutate, iar acum incepe sa-si revina”, au declarat apropiati de-ai artistului pentru ziarulring.ro.

Totusi, Cotabita intampina inca probleme in a-si aminti lucruri din trecut si a-i recunoaste pe cei care il viziteaza, simptome cauzate de leziunile pe creier pe care le-a suferit in urma perioadei in care fost inconstient.

Scrie un comentariu