Stiri Interne

Gabriel Cotabita se declara… timid! Iata cum reuseste sa treaca intotdeauna peste emotii!

Scris de Administrator

In ciuda faptului ca are in spate o cariera de invidiat desfasurata in lumina reflectoarelor si ca s-a bucurat intotdeauna de un mare succes la public, Gabriel Cotabita spune ca a fost, toata viata, un timid!

gabriel-cotabita-kanal-d

Cu un succes uluitor in muzica si bucurandu-se de aprecierea si iubirea celor care au crescut si si-au trait cei mai frumosi ani ascultandu-i hit-urile, Gabriel Cotabita, juratul show-ului “KIDSing”, ce va incepe pe 10 septembrie la Kanal D, sustine ca, in ciuda celebritatii, a fost toata viata un timid.

“Nu am stiut niciodata sa fac primul pas, am fost mereu un timid…”, a declarat Gabriel Cotabita, adaugand ca pe scena, intalnirea cu publicul ii spulbera intotdeauna orice urma de sfiala.

gabriel-cotabita-kanal-d2

In legatura cu micutii pe care i-a intalnit la preselectiile pentru “KIDSing”, Gabriel Cotabita spune ca a intalnit concurenti timizi intr-o prima faza, dar care isi doreau sa ia in stapanire scena si publicul cat mai repede.

“Cei mai multi dintre acesti copii stiu foarte bine ce vor, se maturizeaza repede. In cazul copiilor cu varste mici, vocea lor nu e formata. Sunt dragalasi si indrazneti pe scena, dar cand e vorba de cariera, intervine o problema care tine de varsta. Exemple de copii care au plecat la varste fragede si au ajuns mari cantareti sunt multe. Sa luam numai doua: Justin Timberlake si Britney Spears. Am vazut niste filmari cu ei cand erau micuti si erau speciali inca de atunci. Daca reusesti sa te detasezi de dragalasenia varstei si daca poti sa vezi ceva dincolo de aceasta, atunci, da, putem sa ii luam mai departe, nu doar pentru a satisface orgoliul parintilor”, mai declara el.

gabriel-cotabita-kanal-d1

Gabriel Cotabita jurizeaza alaturi de Antonia si de Wilmark show-ul “KIDSing”, un format international de succes si unicul din Romania dedicat exclusiv vocii copiilor, ce va debuta miercuri, 10 septembrie, la ora 20.00, la Kanal D.

Dan Bordeianu si Theo Rose sunt prezentatorii “KIDSing”, emisiunea care aduce atmosfera marilor concerte pe micul ecran si pune accent pe legaturile stranse intre copii si parinti.

gabriel-cotabita-kanal-d3

Scrie un comentariu