Stiri Interne

Gabriel Cotabita, primul mesaj video dupa ce a iesit din coma

Scris de Alexandru Manea

Gabriel Cotabita a inregistrat primul mesaj video dupa perioada crunta in care a stat in coma, iar medicii s-au luptat sa ii salveze viata din pricina infarctului suferit in sala de sport. Iata cum arata artistul si cat de coerent este in exprimare.

gabriel-cotabita-mesaj

Gabriel Cotabita a inregistrat primul mesaj video dupa perioada in care a stat in coma. Artistul se afla inca in plina recuperare, insa dovedeste progrese considerabile. Dovada si faptul ca vorbeste coerent, fapt ce se poate vedea in inregistrarea transmisa fanilor prin intermediul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

„Dragii mei, ma bucur ca am ocazia sa vorbesc cu voi. Vreau sa va multumesc pentru toate gândurile bune si pentru toate urarile pe care mi le-ati acordat in aceasta perioada. Si fiti convinsi ca foarte curând ne vom revedea. Asa ca pâna atunci va doresc sa aveti o zi linistita!”, a spus el.

Luna trecuta, Cotabita a filmat pentru videoclipul pieseiO zi linistita”, pe care a inregistrat-o alaturi de Matteo, inainte de a avea gravele probleme de sanatate.

Videoclipul a fost deja lansat si se bucura de succes pe Youtube.

La sfarsitul lunii octombrie este programat primul concert al artistului, ce va avea loc la Sala Palatului.

Scrie un comentariu