Stiri Interne

Fuego implineste 40 de ani! Iata cum a evoluat de-a lungul timpului!

Scris de Alexandru Manea

Fuego implineste in curand 40 de ani. Artistul a trecut prin mai multe etape de transformare de-a lungul carierei. Iata cateva fotografii concludente.

fuego

Fuego se pregateste sa treaca intr-un nou deceniu al vietii. Artistul va implini 40 de ani si se arata deja nostalgic reflectand asupra anilor adolescentei cand parcurgea cu trenul o tara intreaga pentru a ajunge la Bucuresti si a canta pentru publicul din capitala.

Cam asa eram de bucuros cand ajungeam de la Bucuresti, in timpul facultatii, ACASA DE CRACIUN! Numai eu stiu ce drumuri faceam cu trenul, ce sacrificii, dar ce bucurie era cand ma asteptau masa si casa calde, cand beam o ciocolata calda, din cacao si lapte si gaseam permanent cate-o atentie din partea mamei!

fuego-tren

Apoi ma revedeam cu prietenii si eram fericit ca am revenit la Turda! Parca nu-mi vine sa cred uneori ca fac la anul 40 de ani!

Cati dintre voi va intoarceti acasa din cine stie ce locuri si va asteapta oaza de simplitate, dar doldora de bunatati si de dragoste?

Nu trebuie sa-mi raspundeti acum! O veti face in luna decembrie, de pe 8 pe 23, cand ne plimbam prin tara cu turneul special de colinde si cantece de iarna! Nu-i de ratat! Ajungem in Adjud, Focsani, Galati, Tulcea, Constanta, Slobozia, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Bacau, Targu Neamt, Piatra Neamt, Barlad, Iasi, Husi! S-aveti zi buna astazi!”, a scris artistul pe Facebook.

Iata, in fotografii, cateva din etapele evolutiei lui Fuego, din ultimii 20 de ani.

fuego-11

fuego-3 fuego-5 fuego-6

fuego-32'

fuego-34

fuego-33 fuego-35 fuego-36

Scrie un comentariu