Stiri Interne

Fuego, la un pas sa se preoteasca! Renunta la muzica?

Scris de Administrator

Putini stiu despre Fuego faptul ca a existat un moment in viata lui cand a fost la un pas sa o apuce pe calea bisericii si sa devina preot! Iata cum a ajuns insa la muzica si ce talent si-a descoperit mai nou artistul!

fuego

Desi este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani, putini stiu alte lucruri despre Fuego in afara muzicii pe care o canta. Spre exemplu, in anii studentiei, Paul Surugiu era cat pe ce sa nu devina artist, ci preot.

fuego1

Dupa cum insusi artistul a declarat pentru ziarul Libertatea, aceasta ar fi fost dorinta bunicii lui, iar in perioada in care era student, Fuego a dirijat corul Bisericii Catolice de la Piata Muncii, iar atunci se gandea serios sa devina preot. Nu a facut-o, insa, si nu regreta nicio clipa aceasta decizie, intrucat muzica este cea care il implineste cu adevarat.

fugeo-pictura

Pe langa muzica, iata ca artistul si-a mai descoperit, de curand, o noua pasiune. Este vorba despre pictura, catre care si-a indreptat atentia mai serios in ultimele luni, dupa ce o multime de oameni i-au spus ca are talent si in aceasta directie. Si-a deschis si un site, iar o parte din fondurile obtinute in urma vanzarii tablourilor pe care le realizeaza vor fi folosite pentru a-i ajuta pe artistii mai in varsta care din diferite motive au ajuns intr-o situatie grea din punct de vedere financiar.

Scrie un comentariu