ADPM Health

Top 6 fructe care ajuta la prevenirea cancerului

Scris de Administrator

Fructele de padure, merele, portocalele, kiwi, mango si grapefruit-ul sunt cateva fructe extrem de bogate in vitamina C si antioxidanti, elemenete esentiale in prevenirea cancerului.

fructe-cancer

Din pacate, cancerul, o boala de multe ori necrutatoare, a ajuns sa fie o maladie cu care se confrunta din ce in ce mai multi oameni. Tocmai de aceea, prevenirea cu orice pret a acestei afectiuni grave este extrem de importanta, iar fructele au un rol esential in acest demers.

fructe-cancer1

Grapefruit

Grapefruit-ul este extrem d ebogat in vitamina C, o vitamina esentiala in batalia cu celulele canceroase. Acest fruct „minune” contine, de asemenea, compusul denumit azot, responsabil cu invingerea cancerului.

fructe-cancer2

Fructe de padure

Afinele, murele, zmeursa si capsunele sunt surse extraordinare de antioxidanti, acestia avand un rol foarte important in lupta contra celulelor canceroase. In plus, fructele de padure ajuta si la mentinerea sanatatii inimii.

fructe-cancer3

Mere

Merele sunt recomandate pentru a scapa d ekilogramele in plus, dar si pentru a tine departe bolile. Antioxidantii reprezinta cheia prevenirii cancerului, iar acestia se gasesc in cantitate mare in mere.

fructe-cancer4

Mango

Acidul tanic, regasit in mango, este si el esential pentru a preveni cancerul. Acest compus ajuta la stoparea dezvoltarii celulelor canceroase.

fructe-cancer5

Portocale

Portocalele sunt foarte bune de consumat pentru ca sunt extrem de satioase si hidratante. In plus, contin foarte multi antioxidanti.

fructe-cancer6

Kiwi

Kiwi este foarte bogat in antioxidanti si contine cea mai mare cantitate de vitamina C.

Scrie un comentariu