ADPM Coffee Break

10 ani de la incheierea fenomenului „Friends”! Ce fac astazi actorii din celebrul serial

Scris de Administrator

Pentru ca ieri s-au implinit fix 10 ani de la difuzarea ultimului episod al faimosului serial „Friends”, ADPM va invita sa vedeti cat de mult s-au schimbat, de-a lungul vremii, actorii care le-au dat viata indragitelor personaje Rachel, Joey, Phoebe, Ross, Monica si Chandler.

friends

Fie ca va vine sau nu sa credeti, ieri s-au implinit deja 10 ani de la incheierea serialului fenomen „Friends”, iar ultimul episod, „The Last One”, difuzat pe data de 6 mai 2004, a fost unul dintre cele mai urmarite episoade de final ale unor seriale tv din toate timpurile.

Celebrul serial, care a urmarit vietile, iubirile si tristetile a 6 tineri dintr-o gasca de prieteni, s-a numarat printre favoritele criticilor, reusind performanta de a castiga 6 Premii Emmy dintre cele nu mai putin de 62 de nominalizari.In plus, a avut un succes nebun la public, tranformandu-se intr-un adevarat fenomen cultural.

Cu mai mult de 200 de episoade difuzate de-a lungul a 10 ani, serialul „Friends” a devenit parte din vietile telespectatorilor, iar personajele erau extrem de indragite de oameni.

Astazi, va invitam sa vedeti cat de mult s-au schimbat Jennifer Aniston (Rachel), Matthew Perry (Chandler), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), Lisa Kudrow (Phoebe) si David Schwimmer (Ross), de-a lungul anilor si ce fac ei in prezent.

friends-rachel

Jennifer Aniston (Rachel)

Atunci: Personajul interpretat de Jennifer, Rachel Green, a castigat dragostea oamenilor cu tunsoarea ei celebra, pasiunea pentru cumparaturi si viata amoroasa extrem de tumultoasa.

Acum: Jennifer Aniston este imaginea multor brand-uri, precum Living Proof, Smart Water sau Aveeno. De asemenea, filmeaza pentru mai multe pelicule, cum ar fi „Horrible Bosses 2” si „Cake”.

friends-chandler

Matthew Perry (Chandler)

Atunci: Chandler era cunoscut pentru spritul sau mereu sarcastic si dragostea lui nemarginita pentru Monica.

Acum: Matthew Perry este implicat in mai multe proiecte de televiziune programate sa inceapa anul acesta, doua dintre ele fiind „The Dog Thrower” si „Odd Couple”.

friends-monica

Courteney Cox (Monica)

Atunci: Cunoscuta drept „closca” gruplului, Monica Geller, era cunoscuta pentru natura ei competitiva si personalitatea obsesiv-compulsiva.

Acum: Courteney joaca in serialul „Cougar Town” si isi face debutul regizoral cu filmul de lungmetraj „Before I Go”, care a avut premiera anul acesta, in cadrul Tribecca Film Festival.

friends-joey

Matt LeBlanc (Joey)

Atunci: Matt i-a dat viata indragitului Joey Tribbiani, a carui replica de agatat „How yoy doin’?” a facut istorie.

Acum: LeBlanc joaca in serialul „Episodes” si in curand poate fi vazut in filmul de comedie „Lovesick”.

friends-phoebe

Lisa Kudrow (Phoebe)

Atunci: Phoebe Buffay era iubitoare de animale si vegetariana convinsa, un personaj ce va ramane in amintirea tuturor pentru performanta ei incredibila in scena „Smelly Cat” din Central Park.

Acum: Dupa un rol in serialul „Scandal”, Lisa Kudrow continua acest drum in televiziune jucand in seriale precum „Web Therapy” si „The Comeback”.

friends-ross

David Schwimmer (Ross)

Atunci: Paelontolog, cel mai inteligent membru al grupului, Ross Geller era cunoscut pentru comportamentul lui geeky si totusi simpatic, dar si pentru ca a ramas alaturi de Rachel in toti acei ani…

Acum: Schwimmer ii va imprumuta vocea sa personajului animat Melman din filmul „The Penguins of Madagascar” si va juca in filmul de televiziune „Irreversible”.

Scrie un comentariu