News

Fresh! Relatia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk nu s-a incheiat!

Scris de Administrator

Daca aseara Andreea Marin si Tuncay Ozturk au anuntat public pe Facebook faptul ca au hotarat sa puna punct relatiei dintre ei fiindca presiunea mediatica prea mare le afecteaza familiile, iata ca astazi medicul de origine turca revine cu o noua declaratie facuta tot prin intermediul retelei de socializare.

andreea-marin-turc-21

La doar trei saptamani dupa ce a confirmat, in exclusivitate pentru ADPM, faptul ca are o relatie cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si iubitul ei au cedat presiunii mediatice si au hotarat sa puna punct relatiei lor, lucru pe care l-au anuntat in mod public aseara, prin intermediul unor mesaje postate pe conturile lor de Facebook.

Astazi, rasturnare de situatie! Fizitoterapeutul de origine turca a postat pe Internet o fotografie ce il infatiseaza alaturi de Andreea Marin, distrandu-se de minune intr-un parc de distractii. Tuncay a scris si un mesaj ce lasa de inteles faptul ca relatia lor e departe de a se fi incheiat.

andreea-marin-tuncay-ozturk

„Nu sunt bun la comunicare. Mai ales cand nu are legatura cu profesia mea. Este prima mea lectie sa fiu in ochii publicului. Este pentru prima data in viata mea cand sunt sursa unei furtuni intr-un pahar. Imi cer scuze. Am invatat ceva nou. Multe multumiri prietenilor care au grija de noi. Ne bucuram de aceasta zi ca doi prieteni, ne luam relatia incet, pas cu pas, pentru familiile care au nevoie de noi”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook, dupa cum informeaza site-ul WoWBiz.ro.

Scrie un comentariu