Stiri externe Video

Fratele lui George Floyd le cere protestatarilor sa inceteze violentele

Scris de Ana Kozma

Printr-un discurs plin de emotie, fratele lui George Floyd, barbatul de culoare ucis de un politist in America, le cere protestatarilor sa inceteze violentele!

Fratele lui George Floyd le cere protestatarilor sa inceteze violentele

Terrence Floyd este fratele lui George Floyd, barbatul de culoare ucis de un politist in America. Intr-un discurs emotionant strigat la megafon, acesta le cere protestatarilor sa inceteze violentele. Ii roaga pe oameni sa nu uite vreodata numele fratelui sau, dar le spune ca violenta nu rezolva nimic.

„Inteleg ca sunteti cu totii suparati. Dar daca eu nu sunt aici aruncand lucruri in aer, daca eu nu sunt aici distrugand comunitatea, daca eu nu sunt aici sa comit acte de violenta, voi ce faceti? Nu faceti nimic. Pentru ca nimic din ceea ce faceti nu imi va aduce fratele inapoi! Familia mea este pasnica. O familie cu frica lui Dumnezeu.

Da, suntem suparati, dar nu asta este solutia. Toti protestati, distrugeti lucruri, dar ei sunt de neclintit. Si stiti de ce? Pentru ca acele lucruri nu sunt ale lor, sunt ale noastre! Asa ca ei vor sa ne distrugem lucrurile. Haideti sa procedam altfel! Haideti sa nu mai gandim ca vocile noastre nu conteaza si sa votam! Pace in stanga, dreptate in dreapta! Nu uitati niciodata numele fratelui meu!”, sunt cuvintele strigate de Terrence Floyd la megafon, in mijlocul protestatarilor.

Ce a fost cu adevarat #BlackoutTuesday in afara de postarile cu negru

Scrie un comentariu