Evenimente

Ce mai face Francezu’ dupa ce „a luat o pauza” cu trupa SIMPLU

Scris de Administrator

Francezu’, fostul membru al trupei Simplu a reusit sa surprinda spiritul GeneratieiV, intr-o pereche de pantofi. Folosind cerneluri specifice tatuajelor, talentatul artist si-a folosit creatiVitatea pentru a intra in zona de interes a acelor tineri ce reinVenteaza permanent regulile si care sunt Vectori de imagine in cercul lor de prieteni. Este vorba despre generatia care Viseaza la lucruri imposibile, Vor sa traiasca liberi si lipsiti de contrangeri si care Vara nu dorm pentru ca pleaca in Vama!

francezu-vgeneration

„Si eu fac parte din GeneratiaV. Am inceput sa desenez inca din copilarie, iar dupa ce am renuntat la street-dance si am luat o pauza cu trupa SIMPLU, m-am reintors la vechea mea pasiune. Acum am un salon de tatuaje, dar totodata realizez grafitti-uri, pictez, personalizez pantofi si… orice poate fi transformat in ceva creativ!”, spune Francezu’.

francezu-vgeneration1

Pantofii realizati de talentatul artist sunt „expusi” in vitrina magazinului VGeneration (aflat la intersectia dintre Calea Mosilor si strada Mihai Eminescu) care isi propune sa reVolutioneze stilul urban printr-o selectie atractiVa de haine si pantofi Vans, Puma, Adidas, Freddy, Converse si Body Action.

francezu-vgeneration2

Si tu faci parte din GeneratiaV si poti demonstra acest lucru, daca intri pe pagina de Facebook VGeneration, descarci posterul „Tune Your Shoes” din acest link, iti personalizeazi Virtual o pereche de pantofi conform Viziunii tale despre GeneratiaV si trimiti posterul creat pe adresa contest@vgeneration.ro. Ai sansa sa castigi una dintre cele trei tinute in valoare de 500 de lei si apartenenta in VGeneration.

francezu-vgeneration3 francezu-vgeneration4

Scrie un comentariu