Stiri Interne

Francesca Lucarelli face masterul la Londra

Scris de Alexandru Manea

Francesca Lucarelli a terminat facultatea si a fost admisa la Master in Marea Britanie. Artista va studia in Londra si va face practica la cunoscutele posturi de televiziune BBC si SKY.

francesca-lucarelli

Francesca Lucarelli a terminat cu brio facultatea si se pregateste in prezent de master peste hotare. Artista a fost acceptata sa se perfectioneze in industria media la Goldsmiths University London si va face practica la cunoscutele posturi de televiziune BBC si SKY.

“Incepand cu saptamana viitoare voi merge la Londra unde am fost admisa cel mai bun Master in Televiziune si Jurnalism. In Romania am facut studii in limba engleaza la scoala Americana din Bucuresti si Liceul ISB, dupa care am urmat Univeristatea Romano Americana.

Am fost admisa pentru calitatile mele artistice, au vizionat videoclipurile si au fost foarte incantati, iar un punct favorabil a fost si faptul ca am studiat o scoala de televiziune in Romania recunoscuta international. Goldsmiths University London este recunoscuta ca facultatea artistilor. Aici a studiat si faimosul regizor, scenarist britanic, Steve McQueen, care a obtinut premiul Oscar, Premiul BAFTA si Globul de Aur. Voi studia si voi lucra ca internship la BBC si la SKY”, declara artista.

Scrie un comentariu