ADPM Coffee Break Stiri externe

Fotografii nemaivazute de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles!

Scris de Administrator

O serie de fotografii nemaivazute pana acum de la nunta Printesei Diana cu Printul Chrales au fost recent scoase la licitatie. Te invitam in continuare sa vezi cateva dintre ele!

nunta-printesa-diana

Nunta Printesei Diana cu Printul Charles va ramane in istorie drept una dintre cele mai fastuoase vazute vreodata. Mai mult de 600.000 de oameni au impanzit strazile londoneze pe 21 iulie 1981 pentru a-i vedea pe Lady Diana Spencer si pe Printul Charles in ziua in care si-au jurat unul altuia iubire. Numarul oamenilor care au urmarit in direct acest eveniment, pe posturile de televiziune din intreaga lume, este de aproape 1 miliard.

nunta-printesa-diana2

Trena rochiei de mireasa pe care Diana a purtat-o la nunta sa cu Printul Charles a avut 8 metri lungime, iar miresei i-au trebuit trei minute si jumatate pentru a ajunge de la intrarea in Catedrala Sf. Paul pana in fata altarului.

nunta-printesa-diana1

Pozele oficiale de la marele eveniment au fost vazute de o lume intreaga, insa iata ca acum au fost scoase la licitatie cateva fotografii nemaivazute pana acum de la legendara nunta regala.

nunta-printesa-diana3

Imaginile au fost surprinse de catre Lord Patrick Lichfield, verisor al Reginei si singurul om caruia i s-a permis sa faca fotografii neoficiale la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Acestea au fost scoase la licitatie de asistentul acestuia.

nunta-printesa-diana4 nunta-printesa-diana5 nunta-printesa-diana6 nunta-printesa-diana7

Scrie un comentariu