News Special

Special ADPM! Pozele de pus in rama de la nuntile vedetelor!

Scris de Administrator

In vreme ce unele vedete aleg sa-si uneasca destinele cu fast in cadrul unor ceremonii grandioase, alte staruri prefera o nunta restransa. Cu toate devin insa tintele paparazzilor care fac tot ce le sta in putinta pentru a obtine macar un instantaneu cu celebrii miri in ziua cea mare. Astazi, ADPM va propune admirati cateva fotografii de pus in rama de la nuntile vedetelor!

poze-nunti-vedete12

Nicole Kidman a purtat o superba roche Balenciaga in ziua in care i-a jurat iubire eterna lui Keith Urban. (25 iunie 2006)

poze-nunti-vedete

Mariah Carey si Nick Cannon si-au reinnoit juramintele la Disneyland, la sfarsitul lunii aprilie.

poze-nunti-vedete1

Anne Hathaway si Adam Shulman si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in Big Sur, California. (29 septembrie 2012)

poze-nunti-vedete2

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006, in Italia. Cei doi au avut parte de o nunta cu fast la care au participat numeroase celebritati.

poze-nunti-vedete3

Natalie Portman i-a jurat iubire vesnica lui Benjamin Millepied, coregraf, pe data de 4 august 2012.

poze-nunti-vedete4

Salma Hayek si Francois-Henri Pinault iau parte impreuna cu micuta lor fiica, Valentina Paloma, la propria petrecere de nunta, eveniment ce a avut loc in Venetia pe data de 25 aprilie 2009.

poze-nunti-vedete5

Gwen Stefani si Gavin Rossdale se saruta in ziua nuntii lor, 14 septembrie 2002. (Londra)

poze-nunti-vedete6

Jennifer Lopez si Marc Anthony se indreapta catre ceremonia in cadrul careia si-au unit destinele Tom Cruise si Katie Holmes. (18 noiembrie 2006, Roma)

poze-nunti-vedete7

Kris Humpries si Kim Kardashian s-au casatorit pe 20 august 2011 in Montecito, California.

poze-nunti-vedete8

Charlize Theron ajunge la ceremonia de casatorie a Salmei Hayek si a lui Francois-Henri Pinault. (25 aprilie 2009, Venetia)

poze-nunti-vedete9

Will Smith si sotia lui, Jada Pinkett-Smith, se indreapta catre ceremonia in cadrul careia si-au unit destinele Tom Cruise si Katie Holmes. (18 noiembrie 2006, Roma)

poze-nunti-vedete10

David si Victoria Beckham ajung la Westminster Abbey pentru nunta Printului William cu Ducesa de Cambridge. (29 aprilie 2011, Londra)

poze-nunti-vedete11

Khloe Kardashian si Lamar Odom, extrem de fericiti in ziua nuntii lor – 27 septembrie 2009! (Los Angeles)

poze-nunti-vedete13

Printul William si Ducesa de Cambridge saluta poprul britanic dupa ceremonia de la Westminster Abbey in cadrul careia si-au unit destinele. (29 aprilie 2011)

poze-nunti-vedete14

Drew Barrymore si Will Kopleman se saruta pasional dupa extravaganta petrecere de nunta care a avut loc in Motecito, California, pe 2 iunie 2012.

poze-nunti-vedete15

Mario Lopez si Courtney Mazza s-au casatorit in Mexic, pe malul oceanului, in prima zi a lunii decembrie 2012.

poze-nunti-vedete16

Brooke Shields si Chris Henchy se indreapta catre ceremonia in cadrul careia si-au unit destinele Tom Cruise si Katie Holmes. (18 noiembrie 2006, Roma)

poze-nunti-vedete17

Jamie Hince si Kate Moss se lasa fotografiati in ziua nuntii lor, eveniment care a avut loc in Anglia pe 1 iulie 2011.

poze-nunti-vedete18

Keira Knightley s-a maritat in luna mai a acestui an, intr-un orasel din sudul Frantei, cu iubitul ei, James Righton, in cadrul unei ceremonii intime, la care au participat in jur de 50 de persoane.

poze-nunti-vedete19

Bobby Brown si Alicia Etheredge s-au casatorit in Hawaii pe data de 18 iunie 2012.

poze-nunti-vedete20

Jude Law ajunge la ceremonia de casatorie a lui Kate Moss si Jamie Hince. (1 iulie 2011, Anglia)

poze-nunti-vedete21

Pamela Anderson si Tommy Lee s-au casatorit pe o plaja din Cancun, Mexic, in februarie 1995.

poze-nunti-vedete22

Avril Lavigne si Brody Jenner participa la ceremonia in cadrul acreia si-au unit destinele Kim Kardashian si Kris Humpries. (20 august 2011)

poze-nunti-vedete23

Victoria Beckham se indreapta catre ceremonia in cadrul careia si-au unit destinele Tom Cruise si Katie Holmes. (18 noiembrie 2006, Roma)

poze-nunti-vedete24

Sir Paul McCartney si Nancy Shevel si-au jurat iubire vesnica la Marylebone Town Hall din Londra, pe data de 9 octombrie 2011.

poze-nunti-vedete25

Pamela Anderson s-a casatorit cu Kid Rock in iulie 2006. (St. Tropez)

poze-nunti-vedete26

Cantareata de origine irlandeza Sinead O’Connor i-a jurat iubire lui Barry Herridge la faimoasa Little White Wedding Chapel din Las Vegas. (8 decembrie 2011)

Scrie un comentariu