News

Iata prima fotografie de la nunta cuplului Justin Timberlake – Jessica Biel!

Scris de Administrator

O prima fotografie de la nunta lui Justin Timberlake cu Jessica Biel a fost publicata de revista americana People. Cei doi soti apar intr-o ipostaza amuzanta: solistul este surprins sarind in aer, in timp ce sotia lui zambeste larg stand in pozitie sezut.

Revista People a publicat prima fotografie de la nunta lui Justin Timberlake cu Jessica Biel. Nu este vorba de un instantaneu in care cei doi se saruta sau isi promit fidelitate in fata preotului, ci de una chiar amuzanta.

Justin apare sarind in aer, in timp ce Jessica sta sezut, imbracata cu o rochie superba de mireasa si tinand in mana un buchet de flori. Fotografia a fost expusa pe coperta noului numar al revistei People.

Cei doi s-au casatorit saptamana trecuta in Italia, in prezenta a peste 100 de invitati. In timpul ceremoniei religioase, Justin a asteptat-o la altar pe Jessica cantand o serenada la chitara.

Ei au dorit ca locatia aleasa pentru nunta sa fie un mare secret, astfel ca nici invitatii la ceremonie nu au stiut exact unde vor ajunge si cand va avea loc petrecerea, atunci cand miercuri s-au imbarcat la bordul unei curse charter.

Scrie un comentariu